dimecres, 8 de juny del 2011

Més enllà de les pàgines

Avançant-se a la tecnologia que probablement utilitzaran demà totes les biblioteques i universitats del món, l'Acadèmia Cushing a Estats Units començarà a eliminar tots els llibres que posseeixin per passar-los al format digital.
L'acadèmia posseeix gens menys que 20 mil llibres i tots ells seran convertits per poder ser utilitzats en lectors electrònics o dispositius portàtils.
L'institut es gastarà mig milió de dòlars per construir un centre d'ensenyament on hi haurà 18 lectors digitals d'Amazon i Sony que els permetrà als seus estudiants tenir accés a tots els llibres del seu catàleg a través de la xarxa.




Moltes persones van sortir a criticar la iniciativa i van assegurar que els estudiants no van a poder concentrar-se per culpa de la missatgeria instantània, el correu electrònic o qualsevol altre tipus de distracció que tindrà en la seva laptop. Sigui com sigui, si això succeeix no serà més que culpa de la persona en qüestió. Si algú vol ser productiu i pretén posar-se a estudiar, tancarà el MSN, TweetDeck i el mail per poder fer-ho correctament. No és culpa de la tecnologia.


Què opines??




font:wikinoticia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada