dijous, 14 de juny del 2012

Pregunta a la Biblioteca

Avui s'estrena "Pregunta a la Biblioteca", un nou servei de referència virtual.


Pregunta a la Biblioteca és el servei d'informació en línia de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Aquest servei és atès per bibliotecaris i bibliotecàries, que respondran les consultes en un termini de 72 hores (el temps de resposta es pot allargar en caps de setmana i festius).


Qui podrà utilitzar el nou servei?: qualsevol persona de més de 14 anys que disposi de connexió a Internet i adreça electrònica pot plantejar una consulta. 

Com rebrà la resposta ? L'usuari rebrà un correu electrònic amb la resposta elaborada pels bibliotecaris i bibliotecàries de la XBM.

Què es podrà preguntar?: Pregunta a la biblioteca contestarà tot tipus de preguntes de caràcter general i de qualsevol temàtica i, en especial, aquelles relacionades amb l'àmbit territorial de les comarques de Barcelona. Com a biblioteques públiques, les preguntes responen a interessos en matèria d'informació, de formació i de perfeccionament personal, incloses les relacionades amb el lleure i l'oci.

Si vols fer una pregunta, clica el següent enllaç:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada