dilluns, 16 de juliol del 2012

Un portal.cat, el web de l'educació superior a Catalunya

Unportal.cat és un nou recurs que té com objectiu informar dels estudis universitaris i d’ensenyaments professionals de grau mig i superior, així com dels Masters i formació continuada que es poden cursar als centres catalans tant públics com privats.


És consultable des de la Biblioteca Virtual i des de l'Al.ladí
Aquest nou portal dóna opció de conèixer preus, places, notes de tall o assignatures dels més de 450 graus que es poden estudiar a les dotze universitats catalanes. Té un buscador que permet comparar fins a tres titulacions alhora. I ofereix deu classificacions d’aspectes clau, per saber quins són els graus amb menys abandó, on es troba feina abans, on es guanya més o quins són més valorats pels estudiants. La web, és, sobretot, una eina per poder triar amb coneixement de causa i tenir més opcions d’encertar-la.


Els creadors d'aquest web, Carol Biosca i Jordi Casabella són periodistes, especialitzats de fa anys en temes d'ensenyament. Coneixen de prop el sistema educatiu català i les seves mancances i van detectar que un dels punts febles era, precisament, la informació que arribava als futurs universitaris, poca, confusa i dispersa.

Font:

http://blogs.ccrtvi.com/espaiinternet.php?itemid=31851


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada