dijous, 16 de juny del 2016

Hotel d'insectes


Primer de tot hem parlat de la utilitat que té l’hotel d’insectes per al nostre hort.

Hem après quins insectes són beneficiosos per al nostre hort i volem que vinguin a l’hotel com per exemple les marietes, les libèl·lules o les abelles   i quins no són benvinguts com el pugó o  la mosca blanca. També hem sabut que l’eriço i el cuc de terra són bones visites per al nostre  l’hort i que també són bones plantes com la calèndula i fonoll.





Després hem començat amb l’hotel. Ja teníem l’estructura i amb els nens i nenes hem omplert les habitacions, ens ho hem passat molt bé creant hàbitats diversos per tota mena d’insectes que ens puguin ser útils a l’hort:
hem posat pedres a la part inferior, pinyes escorça, canyes, palla... també hem fet forats als troncs amb el trepant, hem clavat algunes fustes per fer-lo més acollidor per a alguns insectes i l’hem cobert amb plàstic perquè sigui resistent a l’aigua i amb una malla.




Falten els últims retocs finals però ja podem veure com està quedant aquest hotel  5 estrelles per a l’hort de Can Carletes!!! 




Moltes gràcies a tots els nens i nenes que heu participat i també al Xavier Devesa, el Xavier Freixa i la Cristina per explicar-nos tantes coses interessants i per compatir amb nosaltres aquesta tarda tan divertida! Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada