dimecres, 28 de març del 2018

TALLER GIMCANA

El passat 22 de març vam fer a la biblioteca, dins les activitats del projecte De l’hort a la biblioteca, el taller-gimcana “A la recerca del senyor o la senyora espantaocells”.  Primer de tot vam començar amb una breu explicació de les llavors, de què plantem a l’hort i també dels ocells, sobretot el tudó i la garsa, i com els hi  agrada menjar-se les llavors. Finalment,  vam parlar de la funció que faria l’espantaocells i com es de necessari per a l’hort que porta un grup de joves del municipi a l’espai de Can Carletes.
Amb molta palla, roba reciclada,  un joc de pistes i algunes endevinalles,  els nens i  nenes van anar trobant les diferents peces de roba de l’espantaocells fins que vam tenir totes les peces i les van anar omplint de palla. Després la vam cosir. I ens quedava un pas: posar-li un nom. Per votació popular de tots i totes les participants el nom de L'espantaocells escollit fou: Mandarina!
Estarà uns dies a la biblioteca i més endavant anirà al seu lloc natural:  l’hort de Can Carletes! Veniu a conèixer-la a la biblioteca!

Aquesta activitat s’ha fet amb la  col·laboració de associació Activa’t i la regidoria de Joventut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada