dimecres, 1 d’abril del 2020

10 RECURSOS DE LLEURE ON LINE PER AL ELS INFANTS



Contes

1- Vivim del cuentu. El grup de contacontes Vivim del Cuentu expliquen cada tarda a les 17h un conte per als infants a través de les seves xarxes socials. #contesconfinats.

2-¡Âlbum! Les 23 editorials que formen ¡Âlbum! junt amb narradors i narradores de tot el territori ens proposen cada dia un àlbum a les 11h un àlbum, #ÁlbumALas11. Els podeu seguir al canal de YouTube:

Manualitats

3-Xarxanet Ens porposa 5 manualitats infantils amb materials reciclats.

4-Sortir amb nens Trobaràs un munt de manualitats per a fer amb els infants.

Cinema i música

5-Pack Magic La distribuïdora de cinema infantil Pack Màgic ofereix en obert una pel·lícula gratuïta cada 48 hores al seu canal Youtube.

6-Dàmaris Gelabert. Concerts des de casa seva en família cada dimecres a les 18h. Es poden veure en directe al seu canal Youtube.

Ciència i experiments

7-Funbrain Al seu instagram trobareu cada dia una nova proposta per a que els infants i joves puguin fer petits experiments a casa per tal de seguir treballant la ciència

8-Recerca en acció Propostes per a fer experiments interessants en les que pots seleccionar les edats i els temes: física, química, salut, etc.

Cuina

9-Manduka. Programa de cuina del club Super3 amb la Paula Alós.

Una mica de tot

10-Revista Cavall Fort. Al seu web trobareu l'espai Jo em quedo a casa!, amb jocs, experiments, manualitats, receptes de cuina i moltes activitats divertides més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada