divendres, 12 de juny del 2015

eBiblio Catalunya, el nou servei de préstec de llibres electrònics

Ja està disponible el nou servei de préstec de llibres electrònics per als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya, eBiblio Catalunya. 

Més de 1.900 títols d'obres de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, amb fons en català i castellà, i per a públic adult, així com infantil i juvenil.
Amb eBiblio Catalunya, es pot accedir als continguts digitals a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. Un cop un usuari demani un llibre digital en préstec, disposarà de 21 dies per llegir-lo.
La lectura dels llibres electrònics es podrà fer de dues maneres:
· Reproducció en temps real (streaming), a través de l'aplicació eBiblio Catalunya, disponible per a Android i properament per a IOS. Cada usuari es podrà descarregar l'aplicació en cinc dispositius mòbils diferents. Un cop sincronitzats  els documents en préstec, es podran llegir sense necessitat de connexió a internet.

·Descàrrega, per a ordinadors personals i lectors de llibres electrònics compatibles amb DRM d'Adobe. Per poder-los llegir cal instal·lar l'aplicació gratuïta Adobe Digital Editions i disposar d'un compte Adobe ID. Es podran llegir els llibres, transferir-los o accedir-hi en sis dispositius diferents utilitzant el mateix compte d'Adobe ID.



Vídeo de presentació:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada