divendres, 29 de maig del 2015

30a FESTA DE LA CIRERA. Maig 2015

Aquest cap de setmana, temps de cireres i de festa a Santa Coloma de Cervelló!
Mostra d'entitats, activitats per gaudir grans i petits, fira de productes alimentaris i artesans, cireres per comprar i assaborir... i la Mostra de la Cirera com a eix central, any rera any única i sorprenent.

Podeu consultar el programa d'activitats a: 

A la biblioteca hem preparat l'exposició Amb gust de cirera, una exposició bibliogràfica sobre el cultiu, la cuina, la literatura i els contes protagonitzats per les cireres.Us convidem a que passeu per la biblioteca a veure-la! I també a les dues activitats que organitzem: 


8a TROBADA D'INTERCANVI I EXPOSICIÓ DE PUNTS DE LLIBRE
Dissabte 30 de maig de 10 a 13.30h
Com cada any, al vestíbul de la biblioteca podreu gaudir d'una exposició de punts de llibre i intercanviar els vostres al Punt d'Intercanvi de Punts de Llibre. Comptem amb la col·laboració de la Magdalena Silvestre, col·leccionista de punts i dinamitzadora d'aquesta activitat.

Enguany, amb motiu de la 30a Festa de la Cirera a la biblioteca es va organitzar un concurs de punts de llibre, ja tenim guanyadors en les categories infantil i adults.
Els usuaris i usuàries de la biblioteca i visitants podreu venir a buscar els punts de llibre editats per la Festa!! Us esperem!!

CONTES DE CIRERES, CANÇONS I ALTRES TRIFULGUES
a càrrec de la Companyia Cersc Serrat & Isaac Elies

Dissabte 30 de maig a les 11.30h

Esperem que participeu a les activitats i que gaudiu molt de la 30a Festa de la Cirera!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada