divendres, 27 de març del 2020

27 DE MARÇ. DIA MUNDIAL DEL TEATRE

Per a commemorar el Dia mundial del teatre volem compartir el missatge del Dia mundial del teatre 2020, enguany escrit pel periodista, dramaturg, guionista, director de teatre, director de televisió i activista de drets humans pakistanès Mahmood Nadeem (1947).
Podeu llegir a la web del World Theatre Day:

Tot i les circunstancies excepcionals que estem vivint els darrers dies a causa del Coronavirus , el món de la cultura no s'atura i volem compartim amb vosaltres algunes de les inciatives que s'estàn duent a terme durant aquests dies de confinament.

Si vols llegir teatre:
La biblioteca del Teatre Nacional de Catalunya i Arola Editors posen a l'abast del públic 60 títols per llegir en format digital
També tens l'opció d'ebiblio, amb una selecció d'obres clàssiques i modernes en castellà i en català

I si vols gaudir d'algun espectacle des de casa segueix les inicitives #TeatreAlSofa o #TheShowMustGoOn en la que cada dia s’afegeixen noves propostes artístiques.
Entre elles:
El grup focus oferirà gratuïtament la gravació d'algunes de les seves teatre-movies en col·laboració amb TV3, obres com “Adosats” o “El nom”.
El Teatre Lliure ens proposa la iniciativa #LliureAlSofà en la que podrem veure alguns espectacles sencers a través del seu compte de Youtube.

Per als infants:
La Mostra d’Igualada. Del divendres 27 al diumenge 29 de març, oferirà alguns dels espectacles programats per la seva 31a edició al seu canal de Youtube.

I finalment una última recomanació, el Prestatge Virtual d'Arts Esceniques de la biblioteca virutal on troareu una bona selecció de recursos relacionats amb el món de l'espectacle Teatre, titelles, circ, òpera, màgia, dansa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada