dijous, 2 d’abril del 2020

5 RECURSOS EDUCATIUS ON LINE PER A INFANTS




Compartim 5 recursos educatius que hi ha la xarxa per a donar suport als infants en les diferents matèries que esperem que us siguin d'utilitat.

1-L'editorial Casals ofereix 60 dies d'accés gratuït i mentre duri la crisi a la plataforma Matepractic. Matepractic és el mètode desenvolupat per l'Editorial Casals que posa en pràctica les matemàtiques apreses a classe en contextos de la vida quitidiana, i es pot treballar completament en l'entorn digital. Amb continguts que cobreixen tots els curos de promària i secundària.

2-Les escoles d'anglès per a infants Kids&Us comparteixen al seu blog activitats per als més petits. Amb la campanya Stay at home with kids&Us, han preparat tot un seguit de continguts setmanals que volen compartir amb totes les famílies. Cada setmana hi haurà activitats per franges d'edat: activitats per babies (1-2 anys) , kids (3 a 8 anys)  and tweens (9 a 11 anys).

3-Recull de propostes online d'Activitum, el portal d'activitats educatives de Catalunya. Només cal que us hi registreu i podreu filtrar per edats, de 0 a 16 anys. Trobareu des de propostes per apredre les hores, fins a vídeos educatius del regne animal o experiments per fer a casa i més.

4-Cada quinze dies, a Text-laGalera et proposen tot d'idees per treballar un fet o esdeveniment amb els nens i nenes de primària. Una manera pràctica i atractiva d'acostar els petits a la informació d'actualitat i d'ajudar-los a entendre el món que els envolta i treballar la comprensió lectora.

5-El canal Super3 incorpora el nou format digital "Avui aprenem", peces curtes on els súpers podran descobrir curiositats dels animals o relacionades amb el món de la natura, entendre alguns descobriments científics, jugar en anglès o descobrir fets curiosos de la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada