dijous, 28 de gener del 2021

RECOMANACIÓ CINEMA

Avui us recomanem una de les pel·lícules del nostre Cineasta del mes, David Lynch, es tracta de The straight story (1999), un film amb el que el director va sorprendre pel seu classicisme i una aparent simplicitat, que no ho és pas; una pel·lícula plena de matisos, amb una gran fotografia i molt bones interpretacions, entre les que destaca la del seu protagonista, Richard Fansworth, que va ser nominat a l'Oscar.

Basada en fets reals, el film relata la història d'Alvin Straight, un ancià que viu a Iowa amb la seva filla que té una discapacitat. Quan rep la notícia que el seu germà amb qui està enemistat des de fa deu anys, ha patit un infart, decidirà anar-lo a veure a Wisconsin. Per fer-ho haurà de recórrer uns 500 quilòmetres amb l'únic mitjà de transport que té, una màquina tallagespa.

Lynch ens brinda amb The straight story una gran pel·lícula, una autèntica obra mestra, plena de sensibilitat que aconsegueix, com sempre ho fa David Lynch, atrapar al l'espectador. A aquest encisament  hi contribueix en gran manera la banda sonora d'Angelo Badalamenti que també és preciosa. No us la perdeu!

La teniu a la biblioteca:

http://aladi.diba.cat/record=b1229049~S68*cat



Compartim el tràiler per que us animeu a veure-la.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada