dijous, 4 de març del 2021

RECOMANACIÓ "El pot de llum"

 Avui recomanem la darrera novel·la que hem llegit al club de lectura juvenil de la biblioteca El pot de llum de l'autora Lisa Thompson.

En Nate i la seva mare deixen casa seva de manera precipitada en mitat de la nit. Es digereixen a una antiga casa al bosc per buscar refugi i sortir d'una situació complicada amb la nova parella de la dona, que cada cop els controla més. A partir d'aquí, la història compta elements de misteri, intriga, aventura i un toc sobrenatural, tot molt ben lligat en capítols curts que contribueixen a crear una història que atrapa des del primer minut. 

L'autora Lisa Thompson,  nascuda a Austràlia, va treballar durant anys a la BBC i actualment viu a Anglaterra amb la seva família. Es va donar a conèixer amb la seva obra anterior L'imprevist cas del noi a la peixera, una novel·la  en la que a través d'una història de misteri i investigació coneixem en Matthhew un nen a qui el TOC manté confinat a la seva habitació.

Al club de lectura hem gaudit molt amb El pot de llum, una història que ens parla de la importància d'afrontar les nostres pors, de superació,  tot en una atmosfera i ambientació molt ben creada plena misteri amb personatges ben construïts i una mirada d'esperança.

 Si el voleu llegir el trobareu a la biblioteca:

bit.ly/3rtMaaw

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada