dilluns, 18 d’octubre del 2021

18 D'OCTUBRE, DIA DE LES ESCRIPTORES

Feliç Dia de les escriptores!

Com cada any des del 2016 i impulsat per la Biblioteca Nacional d'Espanya (BNE) en colaboració amb la Federación Española de Mujeres Directivas, Ejecutivas, Profesionales y Empresarias (FEDEPE) i amb la Asociación Clásicas y Modernas, celebrem el Dia de les Escriptores, una jornada que vol "recuperar el llegat de les dones escriptores, visibilitzar la seva feina i lluitar per posar fi a la discriminació que han sofert al llarg de la història”. Se celebra el primer dilluns més proper al 15 d'octubre, festivitat de Teresa de Jesús.

El lema d'enguany, de la sisena edició  és "Llegir les edats de la vida";  llegir,  i compartir-ho en una festa lectora del temps, ha dit la comissaria d'enguany, la poeta Marifé Santiago Bolaños. En l'acte central de la commemoració es llegiran textos de diferents autores: Aída Cartagena Portalatín, María Moliner, Gabriela Mistral, entre d'altres.

A la biblioteca en sumem a aquesta celebració i us proposem una selecció d'obres d'algunes de les autores que tenim en el nostre fons junt amb la seva biografia, per conèixer-les de més aprop. 


Més informació sobre el la celebració del Dia de les escriptores a: 

https://diadelasescritoras.bne.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada