dijous, 25 de novembre del 2021

25 DE NOVEMBRE, DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Avui, es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones una jornada per denunciar les violències sobre les dones i reclamar polítiques per a la seva erradicació.

A la biblioteca trobaràs dues exposicions documentals amb obres de ficció i no ficció sobre aquesta temàtica i, a la Biblioteca Virtual, tens un especial amb adreces interés, recomanacions, suggeriments de narrativa, cinema i música tot al voltant del 25N.

https://bibliotecavirtual.diba.cat/25n

A eBiblio, préstec de llibres electrònics, també tens un carrusel amb una selecció de novetats de llibres i contes sobre el tema.

https://biblioteca.ebiblio.cat/?locale=ca#indice


Podeu consultar la informació sobre l'acte institucional a l'Ajuntament Santa Coloma de Cervelló i la lectura del manifest a:

https://www.santacolomadecervello.cat/actualitat/agenda/acte-institucional-25-de-novembre-dia-internacional-per-a-leliminacio-de-la-violencia-envers-les-dones.html#prettyPhoto[article]/0/

Finalment compartim la imatge del cartell guanyador de l'11è concurs d'enguany amb motiu d'aquesta commemoració realitzat per l'Arnau Lozano de l'Institut Montpedrós.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada