dilluns, 27 de març del 2023

27 DE MARÇ, DIA MUNDIAL DEL TEATRE

 Avui 27 de març es el Dia Mundial del Teatre, una jornada que se celebra arreu del món amb l’objectiu de donar visibilitat i reivindicar el valor de les arts escèniques. 

Cada any, l'International Theatre Institute convida una figura important del món de les arts escèniques a escriure un missatge amb motiu del Dia Mundial del Teatre en què comparteixi les seves reflexions sobre el teatre i la cultura de la pau. Enguany, el missatge va a càrrec de l’actriu egípcia de teatre, cinema i televisió Samiha Ayoub, qui destaca el valor del teatre com a acte d'unió.

El podeu llegir sencer aquí, traduït per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), a càrrec d'Emma Peitx.

A la biblioteca aquest 2023 ho volem celebrar d'una forma especial ja dediquem aquest any el nostre projecte anual a les Arts escèniques. Continuem participant en el projecte Llegir el teatre i, a més a més, trobareu un aparador dedicat al món del teatre i diferents exposicions documentals relacionades. Que comenci la funció!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada