dimecres, 21 de juny del 2023

21 DE JUNY, DIA MUNDIAL DE L'ELA

Aquest dimecres 21 de juny, Dia Mundial de d'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica), fes un gest per l'ELA!  Aquesta campanya vol per per donar visibilitat a la malaltia, les persones afectades i els seus familiars i es organitzada per vuitè any consecutiu per la Fundació Catalana Miquel Valls amb motiu del Dia Mundial de l’ELA.

La campanya consisteix en que tothom que ho desitgi comparteixi a les seves xarxes socials una fotografia o vídeo fent el Gest per l’ELA (que és simplement posar la mà dreta en forma de “L” amb els dits índex i polze) i etiqueti la foto amb el l’etiqueta #fesungestperlela.


A la biblioteca també volem posar el nostre granet de sorra dedicant un espai a la venda d'exemplars del llibre Nina, de Sònia Dalet. La Sònia Dalet, va escriure aquest conte durant la seva malaltia i va voler que el 50% dels beneficis anessin destinats a la Fundació Catalana ELA Miquel Valls i l'altre 50% a la formació de les seves dues filles. El llibre ha estat il·lustrat per Rosa Baulet i editat per @plataformaedita. Podeu seguir el projecte a @ninaconte.  

Compartim l'enllaç del booktrailer del conte:

https://www.instagram.com/p/CtwNlOlodmI/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada