dilluns, 12 de febrer del 2024

11 DE FEBRER, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I LA NENA EN LA CIÈNCIA

Com cada 11 de febrer des de l'any 2015, celebrem el  Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. La proclamació d'aquest Dia Internacional destaca les iniciatives dutes a terme de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO), l'Entitat de les Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i el Empoderament de les Dones (ONU Dones), la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT) i altres organitzacions que recolzen a les dones científiques i promouen l'accés de les dones i les nenes a l'educació, la capacitació i la investigació en els àmbits de la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques. 

Per commemorar aquest dia la Biblioteca Virtual i el portal infantil Gènius us ofereixen uns especials de continguts amb recomanacions, selecció de documents, pel·lícules, activitats i molts recursos on la dona és la protagonista, documents que ajuden a reconèixer el paper clau que juguen les dones en la ciència i la tecnologia. 

https://bibliotecavirtual.diba.cat/dones-ciencia

https://genius.diba.cat/dones-ciencia

A la biblioteca també en sumem a aquesta celebració amb una selecció de documents sobre el tema relacionats amb la celebració d'aquest Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada