dimarts, 2 d’abril del 2024

TALLER IL·LUSTRADORA DEL MES: RAQUEL DÍAZ REGUERA

Aquest any 2024,  des de la Sala infantil de la biblioteca volem destacar el nostre espai dedicat als àlbums ilustrats. Per fer-ho presentem cada mes els llibres d'un autor/a i les seves obres. 

Els àlbums il·lustrats són un llibres molt especials amb una sèrie de característiques particulars: es tracta de llibres on la il·lustració té molt de pes, tant, que de vegades només trobem imatges, són llibres on les grafies, la mida, el format de la pàgina, les guardes, la coberta, etc, també ens aporten informació, es tracta d'obres, en definitiva, en les que el text i la imatge es relacionen de les formes mes diverses.

Vam començar al mes de gener amb els àlbums de la Suzie Lee, al febrer vam destacar les obres de Jimmy Liao i el passat mes de març la nostra il·lustradora del mes ha estat la Raquel Diaz Reguera. 

D'aquesta autora vam fer un taller per investigar com eren les seves il·lustracions i quines eren les técniques que feia servir. El dia del taller vam explicar l'àlbum "Jo vaig amb mi", una de les obres de l'autora que més ens agraden.  Un àlbum que ens parla de l'autoestima, valorant la diversitat,  cadascú és com és i pot ser con vulgui ser.  Després del conte,  van fer un collage amb les coses que més ens agraden de nosaltres i que ens defineixen.

Gràcies tots i totes les participants!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada